Mgr inż. Agnieszka Pacyk
(dietetyk, technolog żywności)
Jestem absolwentką Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW oraz Członkiem Polskiego Towarzystwa Dietetycznego.
Od czterech lat prowadzę poradnię dietetyczną DietoSmak.
To cenny czas pełen wyzwań i radości z każdego zrzuconego kilograma. Jak też czas motywowania Was do ciągłej walki. To moja pasja i mój zawód. Wasze zadowolenie jest sensem mojej pracy, ale też jest nadzieją dla Tych z Was, którzy jeszcze nie spróbowali zawalczyć o siebie.
Moim zamiłowaniem jest edukacja żywieniowa, staram się Wam wytłumaczyć jak zadbać o siebie przez jedzenie i zdrowy tryb życia oraz do korzyści płynących z dobrych nawyków żywieniowych.
Jako technolog żywności potrafię obrazowo wyjaśnić procesy
technologiczne, dzięki wiedzy zdobytej podczas studiów inżynierskich i
magisterskich. W dziedzinie tej posiadam również certyfikat audytora
wewnętrznego GMP/GHP- oraz HACCP.
Jako dietetyk dbam o to aby dieta była przyjemnością, posiadam wiedzę w
zakresie dietoprofilaktyki oraz dietoterapii dzieci i dorosłych.
Ja już siebie przekonałam, teraz Twoja kolej - przyjdź i zacznij nowy rozdział swojego życia.